Eladó lakás Budapest VII. ker 33 900 000 Ft

Leírás

Garzonlakás, ritka jó helyen!

VII. Kazinczy utcában, az utca díszburkolatos részén, a Kazinczy utcai Zsinagógánál eladó egy csendes nézetű, jó állapotú, praktikus elrendezésű, galériázott, csendes udvarra néző garzonlakás, KERTHASZNÁLATTAL.

Az ingatlanban egy nagyobb főzésre is kiválóan alkalmas méretű konyha, egy ablakos fürdőszoba+wc, és egy galériázott szoba helyiségek kaptak helyet. Elrendezése praktikus, 1-2 fő számára ideális, a lakás 1 éve történt felújítása során kifejezetten ügyeltek a terek lehető legjobb kihasználására, így például a fürdőszoba felett tárolórekesz, a szobában pedig fekvőgaléria kerültek kialakításra, a galéria belmagassága 1,6 méter, így kényelmesen használható háló funkciójára.
A lakáshoz egy kis terület tartozik a társasház rendezett, felújított hátsó udvarában, mely a bejárati ajtótól pár lépésnyire nyílik. A terület terasz, kiülő, pihenőhely céljára remekül használható, a szomszédok közlekedése által nem érintett hely, mely sokak rálátásától mentes.

A felújítás során mind esztétikailag, mind műszakilag renoválták a lakást. Gépészete (víz, gáz, villany, csatorna) korunk elvárásainak megfelelő, a csempék, járólapok újszerű állapotúak, és kicserélték az ablakokat is.

Fenntartása igen kedvező, fűtése elektromos berendezéssel, és gázkonvektorral is, minimális költséggel megoldható. A rezsiköltségek egy jövedelemből is igen könnyedén kigazdálkodhatóak.

A társasház tiszta, rendezett, korábban sor került a külső és a belső homlokzat teljes felújítására is. A lakóközösség jó, a szomszédok lakókörnyezetükre igényes emberek.

Az ingatlan kiválóan alkalmas mind lakhatás, mind bérbeadás céljára is.
A környezet ideális ellátottságú, Belső Erzsébetváros központi része. Az utca csendes, kis forgalmú, a közvetlen közelben ugyan nem találhatóak szórakozóhelyek, de 1-2 perc sétával a környéken bármit elérhetünk. A kikapcsolódási lehetőségeken felül számos felsőoktatási intézmény, bevásárlási lehetőségek, edzőterem, orvosi ellátás is sétatávolságra elérhetőek. A tömegközlekedés szintén kitűnő, gyorsan elérhető az M1, M2, M3 metróvonal, a 4-6-os és a fonódó villamosok, továbbá több trolibuszjárat megállója is, melyekkel a város szinte minden pontja átszállás nélkül elérhető.

Az ingatlan irányára: 33,9 M Ft

Irányár: 33900000 Ft

Referencia szám: LK060935

Lakás részletei

Ár: 33 900 000 Ft
Méret: 20 négyzetméter
Azonosító: 11307989
Irodai azonosító: LK060935-4511755
Cím: Eladó 20 nm-es lakás Budapest 7. ker.
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: udvari
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Kertkapcsolat

Térkép