Eladó családi ház Sármellék 22 990 000 Ft

Leírás

KÉT GENERÁCIÓSSÁ, KÉT KÜLÖN LAKÁSSÁ IS ALAKÍTHATÓ!

A Kis-Balaton festői vidékén, Sármelléken, rendezett, csendes, ugyanakkor jól megközelíthető utcában eladó egy 82m2-es, 4 szobás, kisebb felújítás után is költözhető, remek elrendezésű családi ház, BEÉPÍTÉSRE ELŐKÉSZÍTETT TETŐTÉRREL, 600m2 telekkel.

Az ingatlanban jelenlegi elrendezése szerint 4 szoba, egy fürdőszoba+wc, egy előszoba és egy étkezős konyha helyiségek kaptak helyet. A helyiségek mindegyike ablakos. A ház tetőtere beépíthető, az ezt előkészítő munkálatok (ablakok behelyezése, gerendák átalakítása, fóliázás) már megtörténtek, a szint külön, lépcsővel ellátott, külső bejárattal rendelkezik. A felső szinten így egy teljesen külön lakrész is kialakítható, az erős vasbeton födémnek köszönhetően bármilyen funkciójú helyiség elhelyezhető.

Az ingatlan állapotát tekintve, igény szerinti felújításra szorul, de a ház kisebb beruházás után is költözhető.

Fűtését korábban gázkonvektorok szolgáltatták, jelenleg elektromos hőpanelek beszerelése folyik, ezek a vételár részét képezik. Az épületben gázkazános fűtésrendszer kialakítása is lehetséges, a gáz telken belül van.
A ház fényviszonya remek, szinte minden égtáj irányába néz ablaka, így reggeltől estig világos, rengeteg természetes fény éri a lakóteret.

Az épülethez 600m2-es kert tartozik, mely mérete okán bőséges helyet kínál parkolásra, pihenő, sütögetőhely, játszótér, dísz és veteményeskert számára is.

Az ingatlant ajánlom fiatalok, összeköltözők számára, de a beépíthető tetőtér okán több generáció számára is ideális választás.

Sármellék remek ellátottságú település, saját bölcsődével, óvodával, iskolával, rendelővel is rendelkezik. Bevásárlás céljára számos üzlet, piac, benzinkút is rendelkezésre áll helyben. A közeli buszmegállóból közvetlen járatok indulnak Zalavárra, Nagykanizsára és Keszthelyre is. Gépkocsival az M7 (- M76) autópálya és a 76-os főút felől a környezet könnyen és gyorsan elérhető.

Az ingatlan irányára: 22,99 M Ft

Irányár: 22990000 Ft

Referencia szám: HZ033955

Családi ház részletei

Ár: 22 990 000 Ft
Méret: 82 négyzetméter
Azonosító: 11197724
Irodai azonosító: HZ033955-4203019
Telek: 600 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép