Eladó családi ház Dávod 6 490 000 Ft

Leírás

Dávodon, a sportpálya közelében, csendes, rendezett, szép házakkal beépült utcában, méretes, 1882m2-es, gazdálkodásra is alkalmas telken eladó egy 103m2-es, nappali + 4 hálószobás, kisebb szépítés, karbantartás után költözhető, remek fényviszonyú, dryvit hőszigetelt, új nyílászárókkal felszerelt családi ház, garázzsal, melléképülettel.

Az ingatlanban egy nappaliszoba, 4 hálószoba, egy fürdőszoba+wc, előszoba, és egy étkezős konyha helyiségek találhatóak. A lakótérhez kazánház, egy kamra, és egy tágas, több autónak is elegendő méretű garázs kapcsolódik. Elrendezése családosok számára is remek lehetőséget kínál.

Az ingatlanban korábban számos felújítás megtörtént. Többek között lecserélték a tetőzetet, az új tetőzet zsindelyfedést kapott, melynek nagyobb karbantartása a hetekben készült el. A nyílászárókat mind kicserélték, az ablakok műanyag, illetve fa hőszigetelő szerkezetek, a bejárati és beltéri ajtók jó minőségű, tömör fa nyílászárók. A helyiségekben korszerű lapradiátorokat szereltek fel. Megújult a burkolatok jelentős része is.
Sajnos az ingatlan ezt követően hosszabb ideig üresen állt, így a használat és a fűtés hiánya okán a beköltözés kisebb karbantartási, szépítési munkák után történhet meg a legkényelmesebben.

A ház fényviszonya kiváló, köszönhetően annak, hogy az ablakok többsége déli és nyugati irányba néz.

A ház fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, modern lapradiátorokon keresztül. A hatékonyságot az épület külső hőszigetelése is segíti. Gázfűtésre átállni lehetséges, gázszolgáltatás az utcából beköthető.

Az épület 1882m2-es telken áll, mely mérete okán nem csak szabadidős tevékenységre alkalmas, de gazdálkodás, állattartás céljára is remek helyszínt kínál. Gépkocsibeállás a garázson kívül is, több autó számára megoldott. Az épület mellé külső tároló is épült, mely nagy segítséget nyújthat a kerti szerszámok, használaton kívüli tárgyak tárolásában.

A környezet jó ellátottságú, Dávodon oktatási intézmények, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek is elérhetőek. A közeli autóbuszmegálló Bajával és Moháccsal is közvetlen összeköttetést nyújt.

Az ingatlan irányára: 6,49 M Ft

Irányár: 6490000 Ft

Referencia szám: HZ081678

Családi ház részletei

Ár: 6 490 000 Ft
Méret: 103 négyzetméter
Azonosító: 11268782
Irodai azonosító: HZ081678-4445667
Telek: 1882 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyedi
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép