Eladó családi ház Celldömölk 13 900 000 Ft

Leírás

Kiváló elrendezésű családi ház, Celldömölk Alsósági részén!

Celldömölk, Alsósági részén, csendes, rendezett mellékutcában, 694m2-es telken eladó egy 78m2-es, felújítást igénylő, de jól megépített, kitűnő elrendezésű, családosoknak is ideális, 2 szoba + nagy konyhás családi ház, napfényes fedett terasszal.

Az ingatlan kiváló elrendezéssel rendelkezik. A lakótér központjában egy tágas, étkezős konyha található, kapcsolódó, tágas éléskamrával. Két tágas, 20m2 feletti méretű szobája külön bejáratú. A fürdőszoba és a külön wc az előszobából nyílik, mindkét szobából könnyen, egymáson való átjárás nélkül megközelíthetőek. A bejárat előtt egy kb. 10m2-es fedett, üvegezett TERASZ található, mely keleti tájolásának köszönhetően a nyári napokon is felüdítő pihenőhelyet kínál.
A ház helyiségei tágasak, jól berendezhetőek, a nagy ablakfelületeknek köszönhetően a fényviszonyok is kellemesek.

Az épület téglából és kőből épült, teteje cserép fedésű. A külső homlokzat kisebb felújítást igényel. A lakótér szintén felújítást igényel, de kisebb ráfordítással is lakályossá tehető.
A házban jelenleg nincsen fűtés, egyaránt kialakítható vegyes tüzelésű, elektromos és gázfűtés is, a gáz telken belül megtalálható.

A telek 694m2 méretű, melyből adódóan a ház bővítésére is nyílik lehetőség. Pihenő, sütögetőhely, veteményes, díszkert számára tágas hely áll rendelkezésre. Gépkocsibeállás több autó számára is megoldott, fedett beálló, garázs is építhető.

A környezet remek ellátottságú, a közelben óvoda, iskola, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek könnyen, sétatávolságra is elérhetőek. A közeli autóbuszmegállóból könnyen a városközpontba és a vasútállomásra is utazhatunk pár perc alatt.

Az ingatlan irányára: 13,9 M Ft

Irányár: 13900000 Ft

Referencia szám: HZ012265

Családi ház részletei

Ár: 13 900 000 Ft
Méret: 78 négyzetméter
Azonosító: 11384760
Irodai azonosító: HZ012265-4637921
Telek: 694 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép